fucking brilliant!? - Reisverslag uit Landhorst, Nederland van anke schilderink - WaarBenJij.nu fucking brilliant!? - Reisverslag uit Landhorst, Nederland van anke schilderink - WaarBenJij.nu

fucking brilliant!?

Door: anke schilderink

Blijf op de hoogte en volg anke

06 Juni 2009 | Nederland, Landhorst

daaag beste mensjes,
dit keer geen lulkoek verhaal van uit hartje santa ponsa maar een kort berichtje om jullie te vertellen dat mijn laptop geen teken van leven meer vertoond.

hoop dat hij snel gemaakt is want de verhalen blijven zich voort doen.?

kunnen jullie geen uitgever regelen want mis word het nog wel een best seller!?

show ging prima, was echt supper gaaf om te doen, 75 stukjes in 3 kwartier kortom heel veel omkleden en weer gaan met die banaan.

zoals de Ieren het zeggen was het FUCKING BRILLIANT!

foto`s probeer ik online te zetten,
je ziet wel of het gelukt is..

tot snel!
en wederom bedankt voor jullie smsjes en berichtjes fijn om te lezen!

bellen mag op 0034617530899 mijn spaanse nummer
sms'en kan beter gewoon op het nederlandse nummer 0031623390418

xx

• 06 Juni 2009 - 18:02

Eveline:

Wow 75 stukjes in 3 kwartier.. das echt heel heel veel joh! De foto's zien er veelbelovend uit, is er toevallig niet een filmpje gemaakt ofzo?!

Succes weer deze week, hopelijk doet je laptop het weer snel zodat we weer verder kunnen genieten van alle kwats ;)!

xx Eveline

• 06 Juni 2009 - 18:42

Pascal:

Hee, Anke:D

Hahaha. Die show is echt gaaf;). Maar hij ging goed. En dat is het fijnste.€

Fijne tijd nog daar en waarschijnlijk tot over 2 weken.

Kus Pascal

• 07 Juni 2009 - 12:17

Marjolein:

woei ziet er wel leuk uit hoor :D maar is idd veel 75 stukies in 3 kwartier suc6 ermee nog ;)

groetjes vanuit hier xxx

• 07 Juni 2009 - 13:52

Peter Verhaaf:

heej pop!
    zullle we naar bbbooobbbejaaanland?!
    hahha its me Tessa & Peter ofcourse!
    hoe is het met je?
    hier gaat alles goed! wij zitten in cala ratjada allebei, maar wel in verschillende hotels! laat snel iets van je horen en als we terug zijn in Nl gaan we naar Be.. Bbboobbbejaanland dus haha!
    Dikke kus van ons! :wink:

• 07 Juni 2009 - 16:07

Joyce:

Hee Ankee!:)

Het is niet meer zo leuk hier hoor zonder jou;O Hoop dat daar nog steeds alles goed is:)
    Ik heb nog een nieuwtje jhajah;)
    Let op..
    Je zult het niet verwachten hoor;o;p
    IK WAS 2DE MET PRINS OP WEDSTRIJD GISTER:D (A)
    Moest het ff vertellen(A)
    Nou hou ons op de hoogte:D

xxx Ly
    Je "zusje" Joyce

• 08 Juni 2009 - 06:40

Iris :

ankie!
    fijndat het leuk is!
    balen van je laptop.
    wanneer kan ik je bellen?
    wat komt het beste uit. kunnen we even grappen!
    tschussxx

• 08 Juni 2009 - 08:03

Trees:

Ha die Anke, zo te zien vermaak jij je daar prima, en gezien je vorige verhaal zul je wel een superconditie krijgen met al die trappen! Wij blijven hier lekker op het PLATTEland. groetjes, Trees.

• 08 Juni 2009 - 12:56

Ellen:

oeioeii je bent al 1 weekje weg! schiet al op;) maarrr de foto's zijn gaaf.. ik wil meer! en maak ook wat foto's van de omgeving enzo, kunnen we ook zien hoe dat eruit ziet. Weekend was niets bijzonders, 2x bbq, voor details volg de knabbels!
    xx

• 09 Juni 2009 - 12:14

Jessie:

Hee blije! ;)
    Zo te zien gaat het allemaal flex daar.. Nog net niet zo bruin als die kerel bij jou op de foto ;)..
    Maar gaat denk ik wel komen of niet?? :P
    Balen van je laptop.. Hopelijk komt dat wel goed..
    Succes nog met alles. En hopen maar dat er binnenkort nog meer leuke foto's en verhalen op komen..

XX

• 09 Juni 2009 - 17:08

Wilma:

hoi Anke

zo te lezen gaat alles oke daar in Spanje op je laptot na maar dat zal wel weer goed komen.
    je hebt wel in korte tijd flinke blonde lokken gekregen, pas maar op met al die ieren.
    veel succes en maak maar veel lol maar dat kunnen we wel aan jou overlaten.
    heel veel groetjes van alle Vogeltjes.

• 09 Juni 2009 - 20:04

Je Zus:

Hey Zusje,

je verhalen klinken geweldig. Ik hoop dat ik je nog kan vergezellen met een bezoekje. Ik ben nu druk aan het solliciteren want binnenkort hebben we een geslaagde feestje.
    Hoe is het verders, krijg je, je laptop gemaakt? Ik hoop het wel want thuis was het al een ramp als de pc het niet deed laat staan nu in de Spaanse zon. Hoe is het weer daar, mooi tijd om te verkleuren zal je wel niet hebben. Nou tot mails, bels en schrijfs. Ik spreek je nog!

De groetjes van Pim en de rest van de familie, inclusief Oma S.

Nou hou je haaks daar! Dikke kus je sister.

• 10 Juni 2009 - 14:45

Geertje:

Anke! Heb ook even je berichtjes gelezen, ga ze natuurlijk proberen allemaal bij te houden deze 148 dagen nog. Fijn dat je het zo leuk hebt, hopelijk wordt het alleen maar beter! Sterkte met je laptop!

Knuffels

• 11 Juni 2009 - 16:05

Inge:

Hee spanky.,

hoop dat je snel met een nieuw berichtje komt., over hoe alles in spanje verloopt.. al een beetje gewend inmiddels?? horen vast snel van je! :)

kusje