Net niet, maar ik geniet!? - Reisverslag uit Landhorst, Nederland van anke schilderink - WaarBenJij.nu Net niet, maar ik geniet!? - Reisverslag uit Landhorst, Nederland van anke schilderink - WaarBenJij.nu

Net niet, maar ik geniet!?

Door: anke schilderink

Blijf op de hoogte en volg anke

25 Oktober 2009 | Nederland, Landhorst

Klagen, is het vrouw eigen of niet? Geen idee wel betrap ik mezelf er de laatste tijd op dat het een veel voorkomend verschijnsel is geworden. De woorden “het is het net niet” komen gereld over mijn lippen..

- De douche is het net niet
- Al dat zand telkens in mijn slaapkamer, is het net niet
- De pannenkoeken bij Dutchie zijn het net niet
- De storm en regenbuien zijn het net niet
- De kroegen die nog open zijn, zijn het net niet
- De straatkatten die je in het donker bang maken, zijn het net niet
- Het restaurant voedsel is het net niet
- De handdoeken van Maria, zijn het “helemaal” niet!
- De internet verbinding bij Hans is het soms niet
- En een speeltuin voor je raam, is het om 7 uur ook net niet!
- Vieze kleine kruipers met veels te veel poten in de gangen zijn het net niet

Nu kun je miss denken poeh heey, tijd op naar huis te gaan maar geloof me dat is het inderdaad OOK NIET!

Want naast de dingen die het net niet zijn, blijft er nog heel veel over. Ik geniet nog altijd
- Van de leuke fantasie ideeën van de kinderen
- Van spontane leuke nieuwe gasten
- Van de receptionist Andy die mijn naam op de enveloppen doorstreept omdat hij vind dat ik teveel post krijg
- Van Martijn die al na 2 biertjes lacht als een meisje
- Van mezelf die nog altijd, op tijd op het werk verschijnt zonder moeders die me uit het bed moet schreeuwen/trekken
- Van het gevoel dat entertainers beroemdheden zijn
- Van het zonnetje dat voor deze tijd van het jaar toch nog vaker schijnt dan normaal
- Van berichtjes die ik uit Nederland krijg
- Van elke week weer nieuwe beste vriendjes en vriendinnetjes te worden met kinderen over de hele wereld
- Van die vieze kruiperige beestjes in de gang die dan tenslotte onder de deur van de buren verdwijnen
- Van het nog altijd tuttige Sandy spelen
- Van de yoghurt bij de ontbijt tafel

EN VAN HET GEVOEL DAT IK ME HIER THUIS VOEL!
Wat zal ik zeggen?
Santa Ponsa is het nieuwe landhorst. De barman de nieuwe buurman?
En de mensen om mijn heen de beste zomer sinds jaren!!

THANKS TO ALL THE PEOPLE THAT LET ME FEEL HOME!

Dus;
Papa, mama, zusjes, buurtjes, knuls, friends, Landhorst, Brabant!
Ik kom er weer aan.. tot snel,, ook al is dat te snel!

Liefs Anke

• 25 Oktober 2009 - 14:41

Eveline:

Maar toch ben ik blij dat je weer bijna thuis-thuis bent!!

Tot over een weekje!!

• 25 Oktober 2009 - 14:57

Marjolein:

heey vrouwke
    ik dacht dat onze botsauto er ook wel in zou staan haha :P maar leuk om weer een verhaaltje te lezen van je. nog even vol houden dan ben je weer in je andere home in brabant :P
    xxx tot snel

• 25 Oktober 2009 - 16:03

Papa Beer:

Hoeveel uren zijn het nog voordat we je weer zien?? Enkele maanden geleden wist je dat het er ruim 1000 waren? Maar nu lees ik dagen?? Maar die barman (buurman) daar, die kan toch niet tippen aan de landhorstse buurman?? Nee, volgens mij kun je veel beter in dat lekkere frisse Landhorst zijn, met volop gezellige mensen en dus niet zo'n uitgeleefd Mallorca! Ik ben blij dat je nog tijd hebt kuinnen maken om een verhaal te schrijven, tot binnenkort en alvast een goede reis naar hier gewenst! xxx

• 25 Oktober 2009 - 18:45

Conny:

Hoi die Anke,

Eindelijk je berichtjes gevonden(erg snel hè,je bent al weer bijna terug!!)
    Leuk om te lezen dat het een supertijd voor je is daarzo.
    Maak er nog een aantal toffe daagjes van en see you soon buurvrouwke.

Conny en haar 4 mannen

• 25 Oktober 2009 - 23:04

Hanneke*:

Hee Anky!

Wat het jij heerlijk veel meegemaakt in die tijd dat wij hier in Nederland zijn geweest. Het begin was een beetje wennen. Maar ik kan me helemaal voorstellen dat je nou geen zin hebt om terug te gaan. Je hebt er zoveel meegemaakt waardoor het je tweede thuis is geworden!

Het begin hier zal weer een beetje afkicken worden. De afterstage depressie zullen we maar zeggen;) Maar wij zullen je er goed doorheen slepen hoor! Wees maar niet bang:D Moet je helaas weer avonden met ons doorbrengen, jongens klieren bij de brey, anusschrapers verkopen bij de time-out! Wat een ellende zeg!

Maar chickie geniet nog zoveel als je kan van de laatste dagen. De tijd zal vliegensvlug voorbij gaan! Maar have fun!!

Tot heel snel, Xxx

• 26 Oktober 2009 - 16:38

Ellen:

Hee lieve Anke,
    Wat een mooie samenvatting:D Ben blij dat je volgende week weer terug bent, en we weer samen avonturen gaan beleven! Geniet nog eventjes.... en tot héééél snel!
    X

• 27 Oktober 2009 - 11:34

Ingrid:

Hey zusje,

De tijd vliegt voorbij, ook al leek dat voor jou in het begin niet altijd. Nu ben je weer bijna terug, gewoon nog 6 daagjes raar he. Nog even knallen en genieten daar!! Hopelijk mag je de laatste dagen wat rustiger aan doen en kun je daar op je gemak afscheid nemen! Meid geniet nog van de laatste dagen want dit was voor jou een onvergetelijke zomer. Kom maar snel terug want ik en nog vele andere zijn benieuwd naar je enthousiaste verhalen.

Tot over 6 daagjes!!

Liefs xx Ingrid.

P.s je hebt hopelijk nog wat verkleuring op gedaan want bij ons is dat weer ver te zoeken. Have fun nog!!

• 28 Oktober 2009 - 18:00

Jessie:

Hee knul!!

Ben super blij dat je weer naar ons lekkere kikkerlandje komt!!!

Nog maar een paar nachtjes!!

XXX TOT SNEL!!

• 30 Oktober 2009 - 12:51

Iris:

jeeeeeej!!!
    Nog maar een paar nachtjes!
    Ik heb er zin in!!!!
    Kus Iris

• 01 November 2009 - 18:55

Lucie:

hey Anke,

Je laatste avond is in gegaan.... Geniet er nog maar ff van, want hier heb je een regenpak nodig....

Dikke knuffel en tot morgen...

• 03 November 2009 - 14:22

Hanneke*:

Hee ANke,,

krijgen we nog een "k ben weer thuis" verhaaltje! Want ik vond het toch wel mooi om jou verhaaltjes te lezen. In een keer kappen kan natuurlijk echt niet;)

Xx