schik bij de buren - Reisverslag uit Landhorst, Nederland van anke schilderink - WaarBenJij.nu schik bij de buren - Reisverslag uit Landhorst, Nederland van anke schilderink - WaarBenJij.nu

schik bij de buren

Door: anke schilderink

Blijf op de hoogte en volg anke

04 Juli 2009 | Nederland, Landhorst

Wat een week!

Deze week lekker veel shows gehad, 2x American streetlife mee gedaan in andere hotels (dat is een hele gave show met lekker veel power in de dans, live zang.. en tja rap )
Grease en de comedy expres opgevoerd in ons eigen hotel, en niet te vergeten ook de hororshow was te bewonderen in onze vista club.

Daarnaast een week met oplopende temperatuur tot 39 graden. (PFFFFFFFFF)
En een week met de verhuizing. Jaja ik ben dan eindelijk naar een meidenkamer verhuisd. Helaas is dat niet in mijn hotel en moet ik dus elke pauze wat minuten inleveren voor het op en neer lopen. En mag ik niet in dat andere hotel eten waardoor er zo hier en daar nog een extra wandelingetje aan toe komt om mezelf te voorzien van een happie.

Maar de eerste avond was al meteen een suc6 we dachten even lekker een potje te voetballen. Ik staande op mijn bed met achter mij de muur als goal! (een echte van de sar zal ik nooit niet worden maar heb natuurlijk wel menig balletje gestopt.) Toen de bal vort alle kanten op vloog en de lampen en alle andere spullen niet meer verzekerd waren van een lang en rustig leventje zijn we door het raam naar buiten gegaan om daar wat deukjes in het hotel proberen te trappen.. want niet echt wou lukken met een soffte eivormige kinderbal die ook nog eens tot 2 maal toe op het dak terecht kwam.
Waardoor ook de stoel en de bezem door het raam hun weg naar buiten maakten om ons te helpen met operatie BAL. Wiebelend op een gammel houten stoeltje met een stok in je hand wat een bezem moet voorstellen hebben we de bal toch beide keren zonder enige kleerscheuren terug op de grond gekregen.
Waarna het natuurlijk wel tijd werd voor een potje bezembal. Je kent het vast allemaal wel je neemt een bezem en een bal. De ene speler gooit de bal omhoog en de andere speler probeert hem met een onwijs harde klap een gat in de lucht te meppen.
mocht je ooit besluiten dit spel ook te spelen hierbij 2 belangrijke tips;
- zorg dat het bezem gedeelte goed strak bevestigd aan de stok zit zodat hij niet ineens rond je oren slingert.
- Zorg dat je ver genoeg van ramen of andere breekbaren spullen staat zodat als je de afstand een beetje verkeerd heb ingeschat niet ineens spullen aan stukken hebt.

Naast onze mooie voetbal avonturen hebben we ook geprobeerd een lekkere kwarktaart te maken. Ik moet toe geven hij staat nu al 3 dagen in de koelkast, we hebben nog niemand gevonden die het eerste hapje wil proberen ;)

Trouwens ook weer een week van afscheid nemen, huilende kinderen aan je benen die zeggen voor AAAAAALTIJD bij je te willen blijven. En vaders en moeders die je ineens moeten kussen en omhelzen omdat ze zo`n geweldige vakantie hebben gehad.
Tekeningen die je echt boven je bed moet hangen, en kleine cadeautjes die in vergelijking met het harde werk nog altijd niks voorstellen maar waar je toch liefelijk voor glimlacht en de mensen hartelijk bedankt, ze een fijne vlucht wenst en hoopt dat er weer veel leuke nieuwe gezellige gasten terug komen.

Ook een week van gezellige telefoontjes, kaartjes en ander contact. Want ja het blijft leuk om verast te worden met een smsje een kaartje een briefje of natuurlijk een belletje.
In mijn nieuwe kamer ook weer een hele nieuwe muur die tot nu toe nog best kaal oogt dus kom maar op met de groetjes uit Brabant (en of omstreken)

Voor nu maar weer een symbolische knuffel en de groetjes vanuit Santa Ponsa!

p.s.
- hoe is het met het bbq weer daar
- hoe was het raggebende uitje
- wat zijn de vakantieplannen

En natuurlijk waar blijven de sappige roddels!?

xxx

• 04 Juli 2009 - 12:23

Eveline:

Haaaa Anke !

Heel tof weer allemaal, die temperatuur daar lijkt veel op het weer hier op het moment! En ik geloof dat ik zelf vanaf donderdag nog warmere temperaturen krijg aangezien ik dan op vakantie ga!!

Verder heb ik weinig te roddelen, ben nu aan het werk omdat die vakantie natuurlijk wel betaald moet worden haha, en morgen ga ik naar de musical Joseph ook wel geinig lijkt me zo!

Je hebt het over kaartjes sturen.. maar wat is dat adres?? Of heb ik dat ergens in een ander bericht gemist? Dan kan ik je mooi een vakantiekaartje sturen vanuit China!

Nou veel succes en plezier weer en doe de groeten aan Sanne & Henriet want die komen je ook al snel op zoeken!

xx

• 04 Juli 2009 - 12:49

Hanneke*:

Hee Ankee!

Hier was het afgelopen week ook goed warm. Al meerdere keren het zwembad bij familie van Creij onveilig gemaakt met de Knuls. Gisteren hebben ze in boxmeer flinke regen gehad, als je googled moet je nog leuke verhalen tegen dat alles onder staat enz;)

Maar ik vond je bezembal toch wel een leuk spel voor in Rimini. Maandag bij jullie thuis de bespreking, ff regelen wie die bezem in zijn koffertje gaat meenemen, haha.

Zit je nou trouwens met Nederlandse meiden in een kamer? Ben toch wel heel erg benieuwd. En waar blijven de foto's:D!!

Ik wil trouwens ook wel stukje kwarktaart proeven hoor. Vertrouw helemaal op jullie kookkunsten! Stuur je stukje op;)?

Xxx

• 04 Juli 2009 - 18:56

Ronald:

Heey anke

We zijn net terug van bobbejaanland, wat een superdag was dat zeg. ellen was echt kletsnat geworden in de ronde banden, en iris in de boomstammen. lekker in ijselsteijn frietjes gegeten. Je hebt echt iets gemist.
    Groetjes Ronald namens de rest van de bende

• 05 Juli 2009 - 08:57

Inge:

Hee spanky.,

Echt super om weer een verhaaltje van je te mogen lezen!! Ik ben gister naar WiSH Outdoor geweest en het was echt super!! lekker van half 5 tot half 2 mogen housen daar!! Whoehoeii.. niet echt jou ding maar je weet voor mij helemaal geweldig! =) Ik ga je snel nog een keertje heel even bellen.. denk deze week een keertje om je op de hoogte te stellen van alles wat hier gebeurd ( al is dat niet zo veel :S ) voordat we vertrekken naar het hopelijk ook zonnige Rimini =D en ja inderdaad je zei het al we gaan VLIEGEN!!! ;-) Zullen vanuit daar ook wel proberen een kaartje naar je te sturen en we nemen natuurlijk ook een souverniertje mee vanuit Rimini.. Geniet van je tijd daar meid!

dikke kus en knuf xx

p.s. Lang berichtje (A)

• 06 Juli 2009 - 17:05

Ellen:

Hee!
    Haha dat voetballen had ik wel bij willen zijn hahaha.. Super dat je niet meer bij die rare kel zit, dit lijkt me echt 100x beter! Heb je wel een eigen kamer? Bobbejaanland was echt supergezellig en ook goed verlopen gelukkig! 's Avonds feest van die ouders van Pim weet je wel die vriend van Ron.. was erg gezellig en heb er nog een etentje aan overgehouden whaha wat een grap! Gister dus naar Freefunk en het was vreselijk zoals ik al smste. Verder wel goeie schik gehad maar de muziek was echt horror. Snap gewoon niet hoe mense da mooi kunne vinden. Nu nog even werken en dan zaterdag gaan we vlieeegen!! Tot snel wajjjj hou je taai!
    xx

• 07 Juli 2009 - 19:30

Agnes Willems:

Nou Anke ik zie wel dat je misschien ook nog wel profvoetballer kan worden. Maar toneel speelster in ieder geval. Nog veel succes en veel plezier. Heel veel groetjes van Agnes.

• 02 September 2009 - 08:58

Shamon:

hjoi hoi ik kom jouw opeens tegen via lotte,,,
    ik zie hier bekende evrhalen ik werke in vista club en hielp uit in club santa pons 2 jaar geleden :P..

ohh as ik die verhalen lees wil ik graag weer trug.. waarom heb ik dit dit jaa rniet gedaan grrr :P ahahah